Contact

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Routebeschrijving

De geschakelde vakantievilla ligt in Ballum, bij terrein Roosdunen, hier is een groot openluchtzwembad, voetbalveld, tennisbanen, midgetgolf en animatie etc. Supermarkt, fietsverhuur en restaurants zijn in het dorp Ballum,  op korte loop- of fietsafstand van de vakakantievilla is het bos, de duinen, het strand en de zee, een ideale ligging dus! De boot gaat van Holwerd naar Nes Ameland, dit op ongeveer 8 kilometer afstand van de vakantievilla. Van harte welkom, helaas zijn huisdieren niet toegestaan.

Het adres van vakantievilla “Sieta” is: Kiekendiefsplek 227, 9162 SK Ballum.
Vanaf de boot Nes richting dorp Ballum, bij de rotonde 1e rechts doorrijden richting strand, na camping Roosdunen rechts, 1e weg rechts, 2e weg links en u ziet vakantievilla “Sieta” aan de rechter kant.

De toegang tot de voordeur van vakantievilla “Sieta” is met een app op uw telefoon, waar u vooraf een mail van ontvangt.
Wel zo veilig en gemakkelijk!

overtocht met de boot

Als u uw auto mee neemt of u wilt (als passagier) met de sneldienst, dan moet u vooraf reserveren bij http://www.wpd.nl 
Doet u dit direct na de bevestiging van uw boeking. U kunt dan de boottijden laten aansluiten op de aankomst- en vertrektijden (aankomst is na 16.00 uur een vertrek is voor 10.00 uur). Deze tijden zijn gewild, dus reserveer snel!  
Bekijk het afvaartenoverzicht en tarieven op Wagenborg Passagiersdiensten.

Uw contactpersoon

uw-host-genieten-ameland
Wilt u ook een heerlijke vakantie op Ameland in vakantievilla ‘Sieta’? Bekijk dan onze beschikbaarheid en prijzen voor 2024!