Veelgestelde vragen & antwoorden

een antwoord op uw vraag

De meest voorkomende vragen zetten we hier voor u neer….  zo kunt u  meteen zelf al veel antwoorden vinden, 
wel zo gemakkelijk! Ook breiden we dit regelmatig uit.

Aankomst, verblijf en vertrek

Aankomst, verblijf en vertrek

Fietsen al klaar staan bij het vakantieverblijf. Na afloop halen ze alles ook weer op. Je kunt ook bolderkarren, tandems, elektrische fietsen, scooters, kinderfietsen etc huren. Bij onze vakantievilla kunt u de elektrische fietsen buiten laden.

Ja, wij maken de bedden op voor het opgeven aantal personen bij de boeking. Ook is er per persoon een handdoekenset van 2 handdoeken. Daarnaast is er vaatdoekje, theedoek en handdoek in de keuken en zijn er gastendoekjes in de toiletten en badmatten in de badkamers. Wilt u de bedden die u niet gebruikt, schoon en netjes laten liggen? Het overige gebruikte bedllinnen graag verzamelen na uw verblijf en voor de wasmachine neer leggen.

Ja dit kan. Bij aankomst bij de boot in Nes staan eigenlijk altijd bussen en taxi’s klaar. De bushalte is ongeveer 500 meter van uw vakantieverblijf. Daarnaast kunt u overal op het eiland fietsen huren. Dit kan ook al vlakbij de boot (er zijn mogelijkheden dat uw bagage dan naar uw vakantiehuis gebracht wordt). Ook kunt u vooraf regelen dat de gehuurde fietsen al bij uw vakantieverblijf staan en na afloop, weer opgehaald worden. Let er wel op, dat parkeren op Holwerd ook rond de 6,50 euro per dag kost.

Ja er is 1 campingbedje aanwezig, neemt u zelf u kinderbedlinnen en dekentje mee? Daarnaast is er een Tripp-trap kinderstoel.

Ja, 1 huisdier is toegestaan in onze vakantievilla.

De aankomsttijd is na 16.00 uur en de vertrektijd is voor 10.00 uur. Helaas zijn hier geen uitzonderingen op mogelijk.

Graag ontvangen wij na uw definitieve boeking & betaling, uw mailadres. Wij sturen u dan een link om uw smartphone te koppelen met onze voordeur. U kunt dan een app downloaden en deze koppelen, zodat u als u in de buut van de deur bent met de app de deur kunt openen op de aankomstdag na 16.00 uur tot de vertrekdag 10.00 uur. De mail die u gestuurd wordt, wordt verdere uitleg gegeven. Het is eventueel ook mogelijk meerdere mailadressen op te geven. Ideaal voor een veilig en contactloos verblijf!

Als passagier hoeft u niet te reserveren. Neemt u uw auto mee, dan moet u wel vooraf reserveren voor de gewone veerdienst. De snelboot is alleen te gebruiken als passagiers en moet ook vooraf online gereserveerd worden. Meer informatie over de overtocht, tijden en tarieven vind u op http://www.wpd.nl  

Jazeker, deze zijn allebei aanwezig!

Wijzigen en annuleren
Annuleren vanaf heden tot 6 weken voor aankomst is betaling van 50% van het totaalbedrag (excl. borg), annulering binnen 6 weken voor aankomst is betaling van 100% van het totaalbedrag (excl. borg). U kunt bij een bestaande reservering de data niet meer wijzigen, wel kunt u (bij beschikbaarheid) uw verblijf nog verlengen.

Kunt u uw boeking niet meer annuleren/ of wijzigen. Wel kunt u zelf zaken regelen met uw annuleringsverzekering bij bv. ziekte/ overlijden.

Reserveren en betalen

Uw boeking is definitief nadat u een bevestiging van ons heeft ontvangen en u uw aanbetaling gedaan heeft. Normaal gesproken is dit 50% van het totale bedrag binnen 2 weken en de overige 50% betalen 6 weken voor aankomst. Mocht u binnen 6 weken aankomen, dan is de betaling per direct.

Slaapkamers

laapkamer met een 2 persoonsbed. Op de 1e verdieping is ook een Master slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op de midden-slaapkamer zijn 2x 1 persoonsbedden, maar deze kunnen uitelkaar geschoven worden of tegen elkaar aan gezet worden. Dit is ook zo bij de achterste slaapkamer.

Uw contactpersoon

uw-host-genieten-ameland
Wilt u ook een heerlijke vakantie op Ameland in vakantievilla ‘Sieta’? Bekijk dan onze beschikbaarheid en prijzen voor 2024!