Algemene voorwaarden

Definitieve reservering

Het maken van een definitieve reservering, hetzij telefonisch of per e-mail, is bindend. Bij het aangaan van een definitieve reservering, bent u akkoord met onze algemene voorwaarden. (Deze staan vermeld op onze internetsite, liggen in de vakantiewoning en worden bij de bevestiging meegestuurd).

Betaling

U dient 14 dagen na de reservering, de aanbetaling (helft van het totaalbedrag) volgens uw bevestiging te hebben voldaan. Het restantbedrag dient u 6 weken voor aankomst te hebben voldaan. Indien u een reservering maakt binnen 6 weken voor aankomst, dan dient u per ommegaande het gehele factuurbedrag te voldoen.

Bij niet tijdige betaling komt de gemaakte reservering te vervallen, de volledige betalingsverplichting blijft bestaan, opgehoogd met 25 euro administratiekosten en de wettelijke rente. Mocht u na een aanmaning nog niet het volledige bedrag betaald hebben, dan zijn wij genoodzaakt om de vordering uit handen te geven.

Verblijf

U kunt de woning op de aankomstdatum na 15.00 uur betrekken. Op de vertrekdatum dient u de woning voor 10 uur te verlaten. U dient vooraf uw aankomst- en vertrektijden door te geven aan info@genietenameland.nl  ivm de sleuteloverdracht vooraf en de eindcontrole achteraf. Het is niet toegestaan eerder in het huis te gaan of langer te blijven, hiervoor vragen uw begrip.

Borg/ schoonmaak

U zult de woning netjes aantreffen. Het is vanzelfsprekend de bedoeling dat u de woning in dezelfde staat weer achterlaat. Uw eigen bezittingen en vuilnis etc neemt u zelf mee. Daarnaast laat u geen afwas e.d. staan (let op: de vaatwasser!)  De eindschoonmaak van 80 euro is verplicht.

Eventuele defecten kunt op de dag van aankomst doorgeven. Overige defecten/ vermissingen zullen u in rekening gebracht worden, eveneens als er extra schoonmaakkosten nodig zijn. Mocht alles goed verlopen zijn, dan wordt de borg van 200 euro, binnen 3 weken na vertrek, aan u teruggestort.

Linnen

Bedlinnen is bij ons te huur voor 8 euro per persoon of 12,50 euro pp incl handdoekenset. Indien u hier gebruik van wilt maken, dient u dit vooraf (het liefst bij de reservering) aan te geven. Ook kunt u handdoeken of keukenlinnen bij ons huren, informeer naar de tarieven!

Indien u er niet voor kiest om bedlinnen bij ons te huren, dan dient u dit zelf mee te nemen (het gaat dan om bed-, bad- en keukenlinnen). Het is niet toegestaan om de bedden te beslapen op de molton, zonder overtrek op het dekbed of op de (onder) kussensloop. Dit wordt na uw verblijf gecontroleerd!

De eventuele reinigingskosten worden u in rekening gebracht. Extra informatie over bv. de afmetingen van de bedden/ dekbedden kunt u vinden op onze internetsite onder de button faciliteiten.

Roken

In de gehele woning is roken niet toegestaan. Gelieve de restanten opruimen indien u buiten rookt.

Huisdieren

1 huisdier is (na overleg) welkom in de woning. Huisdieren zijn niet toegestaan op de slaapkamer en mogen niet op de bank komen. Indien dit wel gebeurd, worden hier extra schoonmaakkosten voor berekend.

Annulering- en reisverzekering

Om risico’s te vermijden, adviseren wij u een annulering- en een reisverzekering af te sluiten.

Risico

Het gebruik van zaken in en rondom de woning is altijd voor eigen risico van de huurder. De verhuurder kan hier nooit aansprakelijk voor gesteld worden. Evenals bij overmacht het huis niet geleverd kan worden (bv. brand), u krijgt dan uw geld terug.

Annulering en kosten

Annulering vanaf heden tot 6 weken voor de aankomstdatum:
– De totale kosten zijn 50 % van het huurbedrag (excl. schoonmaak/borg)

Annulering tot 6 weken of korter voor de aankomstdatum:
– De totale kosten zijn 100% van het huurbedrag (excl. schoonmaak/borg)

Informatie 

Ramona Kooistra
0031 (0)519 760 020

Iban: NL02RABO0362248265
E-mail:    info@genietenameland.nl
Internet: www.genietenameland.nl